rini te velthuis
MEDIATOR ADVOCAAT
Werkzaamheden
Als er spanningen, conflicten of complexe vraagstukken zijn in een situatie die met werk of samenwerking te maken hebben, dan help ik graag bij het vinden van een oplossing. Ik zorg dat er overzicht en helderheid komt over de te maken keuzes. En als de wil er is om eruit te komen, dan wordt de oplossing altijd gevonden.
Ik creëer een veilige setting, geef overzicht en vertrouwen, blijf rustig en ga altijd terug naar wat mensen zelf willen. Met dat als uitgangspunt ben ik creatief in het vinden van de daarbij passende oplossing. Door mijn jarenlange ervaring als arbeidsrechtadvocaat kan ik gemaakte afspraken waterdicht vast leggen voor de toekomst. Een duurzame basis om verder te gaan.
Ik kan worden ingeschakeld als sparringpartner, als mediator, of als procesbegeleider. Als procesbegeleider maak ik onder andere gebruik van de dialoog of deep democracy als methode. Verder werk ik mee in programma’s van Droom van Zwolle die gericht zijn op eigenheidsontwikkeling en het proces van idee naar realisatie.
  foto bekijken colofon

colofon