20211123VHF8463-HDR
logo rini -penningen3
20211123VHF8510

Coaching advocaten en andere professionals

Coaching advocatuur

Als advocaat sta je nogal eens onder druk. Zijn het niet de deadlines van de zaken die je voor je cliënten in behandeling hebt, dan zijn het de targets van je kantoor, de PE-punten die je moet halen, of de andere taken en verplichtingen die je op je hebt genomen.

En hoe houd je als advocaat de balans tussen je werk en je privé?

Dat vond ik zelf een moeilijke zaak. En is het niet de druk van buitenaf, dan is het vaak de lat die je voor jezelf (te) hoog legt.

Als je er midden inzit is het lastig om er vat op te krijgen. Je kunt de smaak van soep niet veranderen door er enkel in te blijven roeren.

Dan kan coaching door een ervaringsdeskundige uitkomst bieden.

Coaching andere professionals

Niet alleen advocaten, maar ook andere professionals kunnen mij terecht. Ik heb met veel verschillende professionals samengewerkt. Het gaat meestal niet zo zeer om wat je vakinhoudelijke doet, maar hoe je als mens en als professional met je werk omgaat, of je goed voor ogen hebt wat voor jou belangrijk is en ook daar bewust je aandacht op weet te richten.

Creatiekracht en Tegenkracht

Je hebt veel meer invloed dan je denkt als het gaat om de zaken die je graag wilt realiseren. Ieder mens heeft een enorme creatiekracht.
Daarnaast ben je het vaak zelf die je tegenhoudt. Je creëert -ook al zie je dat soms niet- meestal je eigen hobbels.

Samen krijgen we helder wat voor jou echt belangrijk is. Krijg je inzicht in jouw belemmerende gedachtes en overtuigingen. Help ik jou om jouw keuzes te maken en deze ook daadwerkelijk te gaan realiseren.

Hoe gaat coaching voor advocaten en andere professionals?

Je kunt kiezen voor een eenmalige sessie of een korte reeks.

  • Vooraf hebben we telefonisch/Zoom contact om kennis te maken en te checken of ik degene ben die je het beste kan begeleiden
  • Daarna spreken we bij voorkeur persoonlijk af, maar het kan ook online.
  • Als we mijn werkplek als locatie kiezen kunnen we zowel binnen als buiten werken of een combinatie daarvan maken.
  • Ik help je ervaren wat je wilt veranderen, opnieuw bewust te kiezen en concrete stappen te zetten.

Andere mogelijkheden

Wil je graag samen met andere advocaten of professionals sparren en ontwikkelen? Kijk dan ook naar de mogelijkheden van begeleide intervisie.

Meer informatie of contact

Wil je meer weten of contact? Neem gerust contact met me op. Je kunt me een bericht sturen of een afspraak maken via de contactpagina, klik hier.