20211126VHF8589
logo rini -penningen5
logo rini -penningen

Intervisie leiderschap

Begeleide Intervisie voor leidinggevenden

Het is soms "lonely at the top". Vanuit die behoefte organiseer ik voor leiders en leidinggevenden Begeleide Intervisie Leiderschap.

Je kunt niet altijd binnen je eigen organisatie terecht met je dilemma's in je leiderschap. En je hebt niet altijd zin of de tijd om een intensieve training te volgen. Dan zijn een aantal waardevolle momenten in het jaar met andere leiders heel verrijkend.

Op die manier blijf je je bewust van je ontwikkeling als leider. En groei je aan de hand van de behandeling van concrete en voor jou herkenbare vragen.

Hoe gaat Begeleide Intervisie leiderschap?

In een vaste groep met circa vijf andere leiders kom je bijeen en komen vragen of dilemma's aan de orde. Die kunnen gaan over jou als leider of over situaties waarmee jij als leider in jouw organisatie te maken hebt. Iedere leider komt een keer aan de beurt.

Leiderschap intervisie groep

Bij de groepssamenstelling zorg ik zowel voor voldoende diversiteit als voor voldoende aansluiting tussen de deelnemers.

Desgewenst kun je je ontwikkeling nog versnellen door de intervisie te combineren met een of meer individuele coachingsgesprekken.

Rendement Begeleide intervisie leiderschap

Met een relatief kleine tijdsinvestering creëer je een waardevol reflectiemoment voor jouzelf en voor de ontwikkeling van jouw leiderschap. Daarnaast:

  • ervaar je veel herkenning bij andere leiders,
  • krijg je allerlei relevante perspectieven aangereikt van andere leiders, dingen waaraan jezelf niet had gedacht, of die jou juist de benodigde bevestiging geven,
  • ontdek je waar je jezelf tegenhoudt en waarom,
  • neem je bewust een besluit, daar waar je er anders mogelijk nog over was blijven nadenken,
  • koppel je je besluit terug aan de groep, waardoor je extra gemotiveerd bent om het daadwerkelijk voor de volgende bijeenkomst uit te voeren,
  • en leer je andere leiders binnen andere organisaties op ontwikkelniveau kennen.

Investering intervisie leiderschap en verdere mogelijkheden

De investering voor de intervisie is € 575 ex BTW per jaar. Doorgaans zijn er vijf deelnemers en dan dus ook sessies. Iedereen krijgt een keer de gelegenheid een vraag of dilemma in te brengen.

Je kunt je individueel of met een groep aanmelden. Na jouw aanmelding ontvang je een inschrijfformulier. We gaan van start zodra de groep compleet is en data met iedereen zijn afgestemd.

Bel of mail mij als je je al dan niet met een groep wilt aanmelden of als je vragen hebt.

Meer weten of contact

Wil je meer weten of contact? Ik hoor graag van je. Je kunt me een bericht sturen of een afspraak maken via de contactpagina, klik hier.