20211123VHF8505
logo rini -penningen3
logo rini -penningen2

Intervisie ondernemers

Begeleide Intervisie Ondernemerschap

Als ondernemer heb je niet alleen behoefte aan vakinhoudelijke ontwikkeling. Je wilt ook wel eens stil staan bij de vragen en dilemma's die je zelf als ondernemer hebt. Daar gun je je alleen vaak niet de tijd voor. Je vindt meestal zelf wel de oplossing.

Toch is het voor jezelf en voor je onderneming heel verrijkend en versnelt het je denkproces als je daarbij de input van andere ondernemers kunt betrekken.

Begeleide intervisie voor ondernemers is een vorm waarin deze waardevolle momenten voor jou worden georganiseerd.

Hoe gaat Begeleide intervisie voor ondernemers?

In een vaste groep met circa vijf andere (zelfstandig) ondernemers kom je bijeen en help je elkaar met de vragen of dilemma's die je hebt. Die kunnen gaan over jou als ondernemer of over jouw onderneming. Iedere ondernemer komt een keer aan de beurt.

Waar gaat intervisie voor ondernemers over?

Ga ik wel of niet samenwerken met anderen? Moet ik kiezen voor een bepaalde doelgroepen? Hoe houd ik focus? Hoe word ik meer zichtbaar / Hoe durf ik meer zichtbaar te worden? Hoe houd ik balans tussen werk en privé? Wat maakt dat ik geen "nee" zeg? Hoe word ik de baas over mijn agenda? Hoe kom ik toe aan waar ik van droom? Hoe houd ik het ondernemerschap vol in lastige tijden? Wees eerlijk... er is altijd wel iets dat je bezig houdt.

Rendement begeleide intervisie ondernemers

Met een relatief kleine tijdsinvestering creëer je waardevolle tijd voor jouzelf en voor jouw onderneming. En verder ervaar je

  • hoe verrijkend het alleen al kan zijn om een vraag of dilemma aan anderen voor te leggen,
  • hoe waardevol het ook voor jezelf is om met anderen mee te denken,
  • veel herkenning,
  • en krijg je allerlei perspectieven aangereikt, dingen waaraan jezelf niet had gedacht, of die jou juist de benodigde bevestiging geven,
  • ontdek je waar je jezelf tegenhoudt en waarom,
  • besluit je bewust, daar waar je er anders nog over bleef nadenken,
  • koppel je je besluit terug aan de groep, waardoor je extra gemotiveerd ben om ook daadwerkelijk tot actie over te gaan,
  • en leer je andere ondernemers en ondernemingen op ontwikkelniveau kennen.

Bij de groepssamenstelling zorg ik zowel voor voldoende diversiteit als voor voldoende aansluiting tussen de deelnemers.

Desgewenst kun je je ontwikkeling nog versnellen door de intervisie te combineren met een of meer individuele coachingsgesprekken.

Investering intervisie ondernemers en verdere mogelijkheden

De investering voor de intervisie is € 575 ex BTW per jaar. Het aantal sessies wordt bepaald door de grootte van de groep deelnemers. Doorgaans zijn er vijf deelnemers en dan dus ook sessies. Iedereen krijgt een keer de gelegenheid een vraag of dilemma in te brengen.

Je kunt je individueel of met een groep aanmelden. Na jouw aanmelding ontvang je een inschrijfformulier. We gaan van start zodra de groep compleet is en data met iedereen zijn afgestemd. Bel of mail mij als je je al dan niet met een groep wilt aanmelden of als je vragen hebt.

Meer informatie of contact

Wil je meer weten of contact? Je kunt me een bericht sturen of een afspraak maken via de contactpagina, klik hier.