20211123VHF8505

Zakelijke mediation
Je werkt samen in een maatschap, in een (Raad van) bestuur, in een groep aandeelhouders, een (directie)team of andere samenwerking en er zijn spanningen, en verschillen van inzicht ontstaan. Of je bent ondernemer en er is een geschil met jouw leverancier of afnemer.

Er speelt van alles en het is moeilijk om het er op een goede manier met elkaar over te hebben en tot een gezamenlijke oplossing te komen.

Vaak zijn de belangen en behoeftes verschillend en is er onbegrip of onduidelijkheid.
Het is volkomen normaal dat dit soort situaties ontstaan. We zijn allemaal verschillend en mensen en omstandigheden veranderen in de loop der tijd. Het is jammer om de situaties te laten escaleren vanwege de relatie, vanwege mogelijk negatieve publiciteit of vanwege de tijd, energie en kosten van een juridisch procedure. Mediation biedt je in vertrouwelijkheid de mogelijkheid om in een veilige setting zo snel mogelijk te onderzoeken of een oplossing in onderling overleg mogelijk is.

Waarom Rini te Velthuis zakelijke mediation

Als voormalig arbeidsrechtadvocaat heb ik allerlei ondernemers en leiders in bedrijven en organisaties bijgestaan. Daardoor kan ik me snel verplaatsen in welke zakelijke situatie dan ook. En als mediator heb ik ondertussen ook een rijke ervaring. Daarbij richt ik me los van een zo snel mogelijke oplossing van nature ook op wat je van de situatie kunt leren. Ieder conflict kun je benutten voor je eigen ontwikkeling en die van je organisatie of bedrijf.

Voorbereiding mediation
Voor deelnemers aan mediation heb ik op een rij gezet hoe ze zich kunnen voorbereiden op een mediationgesprek. En voor hun gemachtigden zijn er tips hoe ze hun cliënt voorafgaand en tijdens een mediation kunnen begeleiden.

Dit kan kosteloos worden opgevraagd. En als er vragen zijn kun je altijd bellen of een bericht sturen

Zie de volgende mogelijkheden:

Meer weten of contact

Wil je meer weten of contact? Ik hoor graag van je. Je kunt me een bericht sturen of een afspraak maken via de contactpagina, klik hier.