20211123VHF8505
logo rini -penningen3
logo rini -penningen2

Intervisie advocaten

Begeleide Intervisie Advocatuur

In deze tijd hoort intervisie bij de professionele ontwikkeling van jou als advocaat. Het verschil maak je vaak niet alleen op de inhoud, maar wie je bent en hoe jij handelt.

Via intervisie vergroot je je zelfinzicht. Je ontdekt meer over de manier waarop jij je vak uitoefent en je gaat nieuwe mogelijkheden ontdekken om dit nog beter te doen.

Hoe gaat Intervisie voor advocaten?

Je komt in een vaste groep van 6 tot 8 andere advocaten bijeen bij mij op kantoor of op locatie. De intervisie begeleid ik volgens een bepaalde structuur om tot een waardevolle opbrengst te komen. Daarbij zorg ik voor een vertrouwelijke veilige informele setting. Je hoeft alleen aanwezig te zijn en niets voor te bereiden.

Bijeenkomsten intervisie advocaten 4 keer per jaar

De bijeenkomsten vinden vier keer per jaar plaats en duren twee uren (totaal 8 uur per jaar). De data en tijdstippen worden in onderling overleg afgestemd.

Je voldoet aan eisen NOvA

Door het volgen van de intervisie voldoe je aan de vereisten voor vakbekwaamheid die door de NOvA worden gesteld.

Ik ben geregistreerd als gespreksleider voor de NOvA. Gelet op mijn achtergrond als advocaat en mediator gecombineerd met mijn rugzak gevuld met persoonlijke ontwikkeling, mag je vertrouwen op een kwalitatief goede begeleiding. Desgewenst kun je je ontwikkeling nog versnellen door de intervisie te combineren met een of meer individuele coachingsgesprekken.

Investering intervisie advocaten en verdere mogelijkheden

De investering voor de intervisie is € 450 ex BTW per jaar (in overleg per bijeenkomst voor € 125 ex BTW).

Je kunt je individueel of met een groep aanmelden. Na jouw aanmelding ontvang je een inschrijfformulier. Bel of mail mij als je je al dan niet met een groep wilt aanmelden of als je vragen hebt.

ik neem deel aan de intervisie voor advocaten

Meer informatie of contact

Wil je meer weten of contact? Je kunt me een bericht sturen of een afspraak maken via de contactpagina, klik hier.