20211126VHF8560
logo rini -penningen5

Begeleide intervisie

Begeleide intervisie is een bijeenkomst gericht op ontwikkeling. Deelnemers zijn mensen in soortgelijk werk. De bijeenkomst staat onder leiding van een deskundig gespreksleider (intervisor). Tijdens de bijeenkomst staat het onderling uitwisselen van kennis en ervaring aan de hand van een ingebrachte concrete vraag of dilemma centraal. Deelnemers leren van elkaar, als professional en als mens. Intervisie vindt logischerwijs plaats in vertrouwelijkheid.

Waarom Begeleide intervisie?

Inspiratie voor jou, jouw manier van werken en de ontwikkeling van jouw onderneming. Met de perspectieven van anderen ga je meer mogelijkheden zien om de keuzes te kunnen maken die bij jou passen.

Het is een valkuil voor veel professionals en ondernemers om onvoldoende stil te staan. Door te reflecteren, de vernieuwende input van anderen te gebruiken, maak je bewust keuzes. Zo groei je als professional en richt je jouw aandacht op de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Het rendement van Begeleide intervisie

Begeleide intervisie kost relatief weinig tijd en zorgt ervoor dat je naast je drukke werk bewust blijft van je eigen ontwikkeling daarbinnen. En op tijd waardevolle keuzes kunt maken voor jezelf en je werk.

Qua vorm en locatie zijn er verschillende mogelijkheden. Intervisie vindt meestal binnen plaats, het kan ook on-line of buiten!

Begeleide intervisie Rini te Velthuis - voor wie?

Ik begeleid intervisie voor de volgende deelnemers:

Intervisie kan uiteraard ook worden worden ingezet voor andere professionals en beroepsgroepen bijvoorbeeld coaches en trainers.

Begeleide intervisie is het efficiënt werken aan je ontwikkeling

In intervisie helpen de deelnemers elkaar bij de vraagstukken, dillema's waarmee zij in hun werk te maken hebben. Dit gebeurt op een manier dat je het er niet, zoals gewoonlijk, met elkaar "over hebt", maar op een manier dat de deelnemer zelf tot inzicht komt en besluit wat hij uit de intervisie meeneemt.

Begeleide intervisie levert duurzame persoonlijke en professionele ontwikkeling op voor ieder deelnemer.

De uitwisseling in intervisie leidt tot herkenning en daarmee onderlinge verbinding en het optimaal leren met en van elkaar. Daarnaast kunnen deelnemers gebruik maken van mijn kennis en ervaring. Van de verschillende mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele groei is begeleide intervisie een hele effectieve en efficiënte manier.

Meer weten of contact

Wil je meer weten of contact? Ik hoor graag van je. Je kunt me een bericht sturen of een afspraak maken via de contactpagina, klik hier.