headers-blog47

Vast in een patroon

Het was in 2004 en realiseerde me dat ik een probleem had. Ik zat vast in een patroon. En kreeg -toen nog werkend in de advocatuur- geen balans tussen werk en privé. Tot die tijd hield ik mezelf voor dat het me wel zou lukken om wat meer rust in te bouwen. “Na deze zaak….”, “Na deze week…”. Een lange tijd had ik mezelf voor de gek gehouden. Ik besefte dat ik wat dieper moest zoeken naar de oorzaak van dit patroon.

Het was op dat moment dat ik van een vriendin een foldertje voor een training in handen kreeg. Ik las tot mijn verbazing: “Wil je meer balans tussen werk en privé?”…. Bingo! “Wil je meer genieten van het moment? …. Bingo! “Wil je beter kunnen samenwerken en delegeren? …. Bingo! Het leek voor mij geschreven.

De ontdekking

Omdat ik geen idee had, ben ik eerst naar een introductiemiddag gegaan. Vanwege de inzichten die ik in korte tijd kreeg nam ik vervolgens deel aan deel I van de Avatartraining: Resurfacing®. In deze twee dagen onderzoek je onder andere het verband tussen jouw overtuigingen en jouw ervaringen. En ook ontdek je de blauwdruk van je overtuigingen. Daarna volgde ik de hele Avatartraining® (deel I, II en III). In die week ontdekte en hanteerde ik de onbewuste overtuiging die mijn patroon van geen “nee” kunnen zeggen veroorzaakte. Het was een al lang vergeten overtuiging uit mijn jeugd die nog steeds van grote invloed was.

Het hele traject

Omdat het me zoveel bracht heb ik in de jaren daarna het hele traject gevolgd, vaak in het buitenland (Mastercourse, Wizardcourse, Professionalcourse en Integritycourse). Tot op de dag van vandaag gebruik ik het materiaal in mijn leven en werk.

Avatar-training volgen in de natuurlijke omgeving van Heino

Als “Avatar Master” ben ik gelicenseerd om de Avatar-training® te geven. Nu ik wat meer tijd heb ga ik dat weer een paar keer per jaar doen.

In de week van 17 tot en met 25 september a.s. is een training die ik samen met andere Avatar® Masters geef. De training is deels online en deels offline.  Als jij zin hebt, kun je meedoen (er is bij mij nog ruimte voor maximaal drie deelnemers). Het voordeel, je hoeft niet ver weg. Ik ontvang je op mijn fijne werkplek in de natuur vlakbij Heino. Zo kun je, als je in de buurt woont, gemakkelijk deelnemen.

Wat kun je (o.a.) verwachten?

> Inzicht in het verband tussen jouw overtuigingen en je ervaringen.

> Tools om onbewuste overtuigingen te vinden en te hanteren.

> Toename van vertrouwen en mogelijkheden om zelf richting te geven aan je leven, studie en werk.

Praktisch

Het is een negendaagse cursus van circa 8 uren op een dag. De kosten voor de hele training zijn in totaal € 2.025 excl. BTW. De afzonderlijke delen: Deel 1 Resurfacing® € 225 excl. BTW,
Deel 2 € 450 excl. BTW en Deel 3 € 1.350 excl. BTW. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om in eerste instantie alleen
Deel I, Resurfacing® te doen.

De cursustijden zijn in het weekend van 17, 18 september van 9.00 uur tot 18.30 uur en vanaf maandag 19 september tot en met zondag 25 september vanaf 14.00 uur tot en met 21.30 uur.

Interesse? Vragen? 

Bel me! www.rinitevelthuis.nl!