IMG_3576 4

Stoppen om te kunnen beginnen

De afgelopen periode was een heftige periode.  Loslaten van de met hart en ziel, samen met Bernadet, gecreëerde locatie Droom van Zwolle en het beëindigen van onze samenwerking in één bedrijf.

Ik kijk met trots en dankbaarheid terug.

Creatiekracht, verschillen benutten en trouw aan jezelf

We hebben ervaren dat je als mens een enorme creatiekracht hebt.

Een idee, een droom naar werkelijkheid brengen. Zonder dat je weet of het gaat lukken. Enkel je idee, geloven dat het kan èn ervoor gaan staan. Je kunt als mens veel meer dan je denkt en zelf voor mogelijk houdt.

En ook wat je voor elkaar kunt krijgen als je verschillen weet te benutten en weet te overbruggen.

En tot slot gaat het er ook om dat je trouw durft te zijn aan jezelf. En dat betekent soms ook de ingrijpende stap om iets los te laten wat je met hart en ziel hebt gecreëerd.

Je kunt pas beginnen als je bent gestopt

En ik weet nu dat je pas weer kunt beginnen als je bent gestopt. Het was een proces van rouw. En uiteindelijk vergt het een besluit om de aandacht anders te richten en een liefdevolle punt te zetten.

Het boven dit blog afgebeelde blad vond ik bij mijn nieuwe werkplek. Het heeft ook losgelaten. Het is een natuurlijke noodzaak om ruimte te creëren voor het nieuwe.

Rini te Velthuis Mediation en Ontwikkeling

Met ingang van 1 december jl. (precies 12,5 jaar na mijn eerste inschrijving bij de KvK) heet mijn eenmanszaak niet langer Rini te Velthuis Mediation en Arbeidsrecht, maar Rini te Velthuis Mediation en Ontwikkeling. Mijn dienstverlening is beter samengevat onder die naam. In de afgelopen maanden heb ik ook mijn website vernieuwd. Als je een kijkje wilt nemen, wees welkom www.rinitevelthuis.nl. En als je me verder wilt volgen laat het weten!

Ik kijk uit naar 2022 en ben benieuwd wat dat jaar gaat brengen!

 

20211123VHF8510